[quote_box_center]

  • Ne planiram iseliti iako ministar Matić to želi. Ne mogu ozbiljno shvatiti Matića jer pati od PTSP-a – nekad više, nekad manje – rekao je Glogoški.
  • Matić je zamolio Glogoškog da zaključno sa 7. travnjem kuću u Zaprešiću oslobodi od osoba i osobnih stvari u vlasništvu Udruge.

[/quote_box_center]

Đuro Glogoški, jedan od vođa braniteljskog prosvjeda izjavio je za N1 da neće iseliti iz kuće u Zaprešiću bez obzira na rok za izlazak.

“Ministar Matić obmanjuje javnost”
“Ministar Matić obmanjuje javnost”

Iako Glogoški trenutno nije u kući jer je u Osijeku, najavljuje da će se vratiti.

– Ne planiram iseliti iako ministar Matić to želi. Ne mogu ozbiljno shvatiti Matića jer pati od PTSP-a – nekad više, nekad manje – rekao je Glogoški za N1.

Podsjetimo se, ministar branitelja Predrag Matić nedavno je obavijestio Glogoškog dopisom da se krši Sporazum o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100% hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine kojim je određeno da se kuća može koristiti kao privremeni smještaj za vrijeme trajanja liječenja i pregleda u Zagrebu. Kako je utvrđeno da se proteklih mjeseci navedena kuća ne koristi u skladu s Sporazumom on se raskida.

Također, Matić je zamolio Glogoškog da zaključno sa 7. travnjem kuću u Zaprešiću oslobodi od osoba i osobnih stvari u vlasništvu Udruge.

Komentiraj