EPA

NBA Teodosić dvije sezone u Clippersima

Jedan od najboljih košarkaša u Euroligi posljednjih sezona, 30-godišnji srpski branič Miloš Teodosić sljedeće će sezone zaigrati u NBA ligi, dosadašnji član moskovskog CSKA potpisao je dvogodišnji ugovor s Los Angeles Clippersima.

Prema navodima američkih medija Teodosić će za dvije godine u Clippersima zaraditi 12.3 milijuna dolara.

Osim Teodosića, Clippersi su u svoje redove doveli još jednog Europljanina, talijansko krilo Danila Gallinarija, dosadašnjeg člana Denver Nuggetsa. Clippersi su u zamjenu za Gallinarija poslali Jamala Crawforda, Diamonda Stonea i izbor prvog kruga “drafta” 2018. u Atlanta Hawkse, dok je Denver dobio izbor drugog kruga “drafta” 2019.

Oklahoma City Thunder objavio je kako je kompletirao dovođenje sjajnog krila Paula Georgea iz Indiana Pacersa. U zamjenu za Georgea Pacersi su dobili braniča Victora Oladipa i krilo Domantasa Sabonisa, sina legendarnog litvanskog centra Arvydasa Sabonisa.

Veteran, 40-godišnji Vince Carter odlučio je provesti još jednu sezonu u NBA ligi, a Memphis Grizzliese je zamijenio Sacramento Kingsima, dok su San Antonio Spursi angažirali dosadašnjeg krilnog igrača Sacramenta Rudyja Gaya.

Komentiraj