Nazvao 911 da se požali na neučinkovitost policajaca koji ga nisu uspjeli uhvatiti

Stanovnik Floride požalio se vlastima da je policija nesposobna jer ga nije uspjela uhvatiti nakon što im je pobjegao tijekom cestovne kontrole.

Nicholas Jones (19) pobjegao je 4. svibnja kada ga je policajac zatražio da se zaustavi na ugibalištu u okrugu Saint Johns, na sjeveroistoku Floride.

Oko sat vremena nakon događaja, muškarac je nazvao 911, broj za hitne slučajeve u SAD-u. “Za što vas plaćamo?”, upitao je osobu koja je odgovorila na njegov poziv.

Ona ga je zamolila da objasni o čemu se radi, na što je on kazao: “Policajac je u mene uperio svjetla, stao je iza mene, i u trenutku kada je hodao prema mom automobilu, ja sam skrenuo i prošao pored njega”.

Računajući da je policajac zapisao njegove registarske oznake, bio je nemalo iznenađen shvativši da je vozeći se dalje prošao kraj četiri policajca koji nisu učinili ništa.”Šta uopće radite?”, upitao je.

Njegov je poziv ipak identificiran i Jones je dan kasnije uhićen pod optužbom za opasnu vožnju, bježanje od službene osobe i zlouporabu hitnog broja.

Komentiraj