Naučite upravljati društvenim mrežama u svrhu promocije i prodaje vaših proizvoda i usluga

Mirakul Edukacijski centar

Niti jedan drugi marketinški kanal ne omogućuje vam tako učinkovitu, jednostavnu, jeftinu i mjerljivu promociju i prodaju kao što je to slučaj s društvenim mrežama.

Za uspješno promoviranje svojih usluga potrebno je znati kvalitetno osmisliti sve segmente društveno-mrežnog nastupa, kako se promovirati i oglašavati te kako mjeriti uspješnost svog nastupa.

‘Specijalist za marketing na društvenim mrežama’ je praktični i interaktivni edukacijski program u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra koji će svojim polaznicima otvoriti vrata u svijet društvenih mreža, objašnjavanjem svih zakonitosti koje vladaju na ovim relativno novim platformama. Na programu će se otkriti tajne zanata kako bi polaznici mogli maksimizirati svoje marketinške i PR aktivnosti, bilo da će samostalno obavljati te zadatke ili će ih provoditi u suradnji s profesionalcima zaposlenima u specijaliziranim agencijama.

Program se sastoji od tri modula ukupnog trajanja 48 nastavnih sati, a provodit će se od 22. studenoga 2017. do 19. siječnja 2018. godine.

Pregled modula:

MODUL 1: SMM – Marketing na društvenim mrežama (22. i 23. studenoga 2017.)

MODUL 2: Strategija nastupa na društvenim mrežama (14. i 15. prosinca 2017.)

MODUL 3: Napredno korištenje društvenih mreža (18. i 19. siječnja 2018.)

Voditeljica programa: Ana Penović

Kako bi polaznici stečena znanja mogli učinkoviti primijeniti u praksi, u sklopu programa provodit će se radionice koje će na praktičnim primjerima polaznicima pokazati kako kreirati profil na pojedinoj društvenoj mreži prema najvišim standardima community managementa, kako komunicirati sa zajednicom, ali i kako osmisliti, izraditi i provoditi strategiju nastupa na društvenim mrežama, koja je komplementarna marketinškim i PR aktivnostima.

Seminari i radionice održat će se u konferencijskim prostorima KRAŠ Auditorium (Ravnice 48, Grad Zagreb), a upisi traju do 16. studenoga.

Studentima i nezaposlenima se odobrava 30% popusta.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara, a po završetku programa polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom programu koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

mirakul.hr/akademija/specijalist-za-marketing-na-drustvenim-mrezama

Komentiraj