Nataša Kapetanović nova je predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Predsjedanje Upravom GRAWE Hrvatska d.d. preuzela je Nataša Kapetanović koja je članica Uprave tvrtke od 2010. godine. Članom Uprave za prodaju i marketing imenovan je Hrvoje Grčić, koji na tu poziciju dolazi s mjesta direktora agencijske prodaje GRAWE Hrvatska d.d. koju je obnašao protekle četiri godine.
“Osjećam veliku čast i zahvalnost za poziciju koja mi je ponuđena i istovremeno veliku odgovornost prema kolegama u Upravi, svim našim zaposlenicima, institucijama i posebno prema našim postojećim i budućim korisnicima. Uvažavanje potreba korisnika i pouzdana zaštita njihovih vrijednosti je temelj našeg poslovanja, naša misija. Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude“, rekla je Kapetanović, predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.
Hrvoju Grčiću je ovo prva pozicija u Upravi no dosadašnje 15-godišnje iskustvo u rukovođenju prodajom te poznavanje sustava GRAWE-a nedvojbeno će doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva kompanije.
“GRAWE Hrvatska d.d. poduzeće je s uvjerljivom vizijom, golemim mogućnostima i izvrsnim zaposlenicima i iznimno sam ponosan što me Nadzorni odbor imenovao za novog člana Uprave. Iako nova pozicija nosi još veću odgovornost i sigurno neke nove izazove, ona donosi i nove prilike i mogućnosti, još aktivnije sudjelovanje u razvoju prodaje i drugih vitalnih procesa Društva te još intenzivniju suradnju na razini Uprava zemalja članica koncerna“, rekao je Grčić, član Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Hrvoje Grčić

Komentiraj