Igor Kralj/PIXSELL

NASTAVAK KARIJERE U ENGLESKOJ? Halilovića žele Everton i West Ham

Sudbina hrvatskog nogometaša Alena Halilovića u Barceloni je sve neizvjesnija. Prvo ga je trener Luis Enrique ostavio u drugoj momčadi, pa pozvao u prvu, ali mladi Hrvat i dalje nije uspio potpuno impresionirati čelnike Barcelone. Znaju kako Halilović ima ogroman talent i potencijal, jednostavno ga do kraja nije uspio realizirati.

Prema pisanjima engleskih medija, Halilović bi svoju karijeru mogao nastaviti u Premiershipu. Kao dva najizglednija kluba za dovođenje Halilovića u svoje redove nameću se Everton i West Ham, koji su navodno spremni katalonskom klubu isplatiti šest milijuna eura. Everton je iz Baecelone doveo već Deulofeua, a sada bi željeli i mladog Hrvata u svom dresu.

Druga je opcija West Ham, gdje bi Halilović trenirao i igrao pod budnim okom bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića, koji je ovo ljeto sjeo na njihovu klupu. Halilović se sa Barcelonom trenutno nalazi u Americi na predsezonskoj turneji, a obzirom na pisanje britanskih medija, neće trebati ni raspakirati kofere, već samo produžiti do Otoka.

Komentiraj