Naslovnu pjesmu novog filma o Jamesu Bondu otpjevat će Billie Eilish

Govorkanja su se pokazala istinitima, Billie Eilish otpjevati će naslovnu pjesmu u novom filmu iz James Bond franšize „No Time to Die“. Time će ova 18-godišnjakinja postati najmlađa izvođačica naslovne pjesme iz James Bond filma. Billie Eilish ujedno je i autorica pjesme koju je napisala zajednos a svojim starijim bratom Finneasom.

„Samo nekolicina odabranih snima naslovne pjesme za James Bond filmove“, izjavio je Cary Joji Fukunaga, redatelj filma „No Time to Die“. „Veliki sam obožavatelj Billie Eilish i njezinog brata Finneasa. Njihov kreativni integritet i talent su vrhunski i ne mogu dočekati trenutak kada će publika čuti što su nam donijeli, a to je svjež i novi pogled čiji vokali će odjeknuti među generacijom koja dolazi“. S druge strane, Billie Eilish je izjavila kako je još uvijek u šoku te se smatra počašćenom napisati naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarne serije.

U slučaju posljednja dva filma iz James Bond franšize, Sam Smith je pjevao naslovnu pjesmu iz filma „Spectre“ dok je Adele pjevala naslovnu pjesmu iz filma „Skyfall“. Oni su se time pridružili listi izvođača koji su obilježili ovu franšizu tijekom više od 50 godina, a među njima su  Shirley Bassey, Duran Duran, Gladys Knight, Tina Turner, Carly Simon i Paul McCartney.

Billie Eilish proslavila se svojim prošlogodišnjim debi albumom „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“  te je osvojila American Music Awards i tri  MTV Video Music Awards. Ujedno je osvojila šest nominacija za nagradu Grammy.

Komentiraj