Nasilna hollywoodska zvijezda započela liječenje zbog psihičkih problema

Ezra Miller, 30-godišnji glumac kojeg smo vidjeli u ulozi The Flasha u filmovima „Liga pravde“, „Batman vs. Superman: Zora pravednika“ i „Suicide Squad“, posljednjih je mjeseci upao u velike probleme jer se saznalo da je sklon nasilničkom ponašanju. U ponedjeljak je Miller, u službenom priopćenju, naveo kako je potražio pomoć zbog „kompleksnih psihičkih problema“.

„U posljednje vrijeme prolazio sam kroz intenzivnu krizu a sada shvaćam da bolujem od kompleksnih psihičkih problema zbog čega sam započeo liječenje. Želim se ispričati svakome koga je uznemirilo moje ponašanje. Spreman sam učiniti sve što je potrebno kako bi se vratio u zdravu, sigurnu i produktivnu fazu mog života“, naveo je Ezra Miller.

Ova izjava uslijedila je nakon kontroverznih situacija u kojima se Ezra Miller našao. On je u dva slučaja, u ožujku i travnju, uhapšen na Havajima jer je u prvom slučaju maltretirao goste karaoke bara a u drugom je udario jednu ženu u glavu. Osim toga, roditelji 18-godišnjeg mladića zatražili su zaštitu od Millera tvrdeći da je intimno iskorištavao njihovog sina kada je imao 12 godina što je sin kasnije demantirao. Posljednji događaj zbio se u svibnju kada je Miller u Vermontu, gdje živi, optužen da je provalio u kuću i ukrao nekoliko boca alkohola.

Niz skandala doveo je u pitanje njegov novi projekt, film „The Flash“, čija je premijera predviđena za 23. lipnja slijedeće godine. Kompanija Warner Bros., producent filma, tražila je načine da izbjegne skandal prilikom promocije filma, nakon čega je došlo do objave kako će Miller zatražiti stručnu pomoć.

Komentiraj