NAPUŠTANJE STANDARDA Pierce Brosnan: Budući James Bond mogao bi biti crnac ili homoseksualac

facebook.com

Budući James Bond mogao bi biti crnac ili homoseksualac, u šali je predložio Pierce Brosnan, jedan od glumaca koji je utjelovio tajnog agenta 007 na filmu.

“Da, zašto ne?”, odgovorio je američko-irski glumac časopisu za muškarce Details koji ga je pitao bi li mogao utjeloviti Jamesa Bonda homoseksualca.

 

  • “Ne vjerujem da će producentica Jamesa Bonda, Barbara Broccoli, dopustiti homoseksualnog Bonda za svojeg života. Ali bilo bi to zanimljivo vidjeti”, dodao je

 

“Počnimo s nekim velikim crnim glumcem koji bi utjelovio Jamesa Bonda. Idris Elba svakako ima fizički izgled, karizmu i stav”, dodao je on.

Britanski glumac Idris Elba (42), poznat po ulogama u seriji Žica i Luther te ulozi Nelsona Mandele, spominjan je kao nasljednik Daniela Craiga koji utjelovljuje britanskog agenta već deset godina.

Prije pet mjeseci nekadašnji agent 007, Roger Moore, kritiziran je na društvenim mrežama zbog rasističkih izjava na temu sljedećeg Bonda.

“Iako su Bonda tumačili Škot, Velšanin i Irac, smatram da bi trebao biti pravi Englez”, kazao je on za francuski tjednik Paris Match.

Moore, koji je glumio Bonda u sedam filmova od 1973. do 1985. godine, naknadno je objasnio da su njegove riječi loše prevedene.

Po piscu Ianu Flemingu, autoru Bondovih avantura, tajni agent je sin Škota i Švicarke koji je proveo brojne godine izvan Ujedinjenog Kraljevstva.

Siroče od 11. godine, živio je s tetom na jugoistoku Engleske i studirao u Edinburghu u Škotskoj.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner