VIDEO: Penélope Cruz i Javier Bardem u obiteljskom trileru

facebook.com

Napeti triler ‘Svi znaju sve’ oskarovca Asghara Farhadija prikazuje se u kinima.

Ovaj talentirani iranski redatelj je u samo pet godina primio dvije prestižne nagrade Oscar za filmska remek-djela ‘Nader i Simin se rastaju’ (2011.) i ‘Trgovački putnik’ (2016.). Osvojio je i brojna priznanja i nagrade na uglednim festivalima diljem svijeta uključujući Zlatni globus za najbolji strani film i Zlatnog medvjeda na festivalu u Berlinu dok je za ‘Trgovačkog putnika’ nagrađen u Cannesu u kategoriji najboljeg scenarija.

Ove godine Asghar Farhadi predstavlja svoj prvi film na španjolskom jeziku, za glavne uloge angažirao je supružnike Penelope Cruz i Javiera Bardema.

Priča psihološkog trilera ‘Svi znaju sve’ prati Lauru (Penelope Cruz) koja sa svoje dvoje djece iz Argentine putuje u mali gradić u Španjolskoj u kojem je odrasla. Razlog putovanja je prisustvo na vjenčanju sestre. Usred radosnog ponovnog obiteljskog okupljanja i proslave, starija kćer biva oteta. U napetim danima koji slijede, razne obiteljske tenzije kao i duboko skrivene tajne same zajednice malog gradića izaći će na površinu…

Glavne uloge: Penélope Cruz, Javier Bardem, Jaime Lorente, Ricardo Darin…

Pisac scenarija i redatelj filmskog ostvarenja je Asghar Farhadi.

Komentiraj