Napeta završnica ljetnog prijelaznog roka: Griezmann se vratio u Atletico

U posljednjim trenucima nogometnog prijelaznog roka dogodili su se brojni prijelazi među najjačim europskim klubovima.

Najviše je odzvonio povratak francuskog napadača Antoine Griezmanna u madridski Atletico. Griezmann je od 2019. godine nosio dres Barcelone, ali se u ni jednom trenutku nije na pravi način priviknuo na tu momčad.

Vraća se u Atletico, na posudbu uz mogućnost otkupa za 40 milijuna eura te će nositi dres kluba gdje je vrlo uspješno igrao od 2014. do 2019. godine.

Barcelona je, pak, dovela nizozemskog napadača Luuka de Jonga iz Seville. Tog 31-godišnjeg nizozemskog napadača Barcelona je dovela na posudbu i prijavila debelo nakon posljednjeg roka za prijavu igrača. Brojni mediji u Španjolskoj su pisali kako je kompletni sustav prijave igrača pao te da su klubovi ipak na vrijeme obavili potrebnu proceduru u ovakvim slučajevima.

Atletico Madrid je, pak, napustio Saul Niguez koji je završio, kako se i pisalo, u Chelseaju na posudbi. Aktualni prvak Europe imat će pravo otkupa na kraju sezone za 40 milijuna eura.

Aktivan je na kraju prijelaznog roka bio i PSG koji je doveo Nuna Mendesa (iz lisabonskog Sportinga), dok je u suprotnom smjeru poslao Pabla Sarabiju. U oba slučaju su u pitanju posudbe.

Komentiraj