NAOMI WATTS: ‘Uspaničila sam se da ću zbog preuranjene menopauze ostati bez novih uloga’

Autor:

British actress Naomi Watts attends the For Your Consideration (FYC) event for FX’s "Feud: Capote vs. The Swans" at the Directors Guild of America in Los Angeles on May 29, 2024.,Image: 877524263, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Robyn Beck / AFP / Profimedia

Glumica Naomi Watts suočila se sa simptomima preuranjene menopauze, a zbog kojih se, kako je ovih dana otkrila, ‘uspaničila’ oko mogućeg gubitka novih uloga.

S navršenih 36 godina, Naomi Watts razvila je simptome preuranjene menopauze, zbog čega je počela bjesomučno paničariti, priznala je sudjelujući na novom okruglom stolu magazina The Hollywood Reporter.
“Prema holivudskim standardima počela sam kasno graditi glumačku karijeru. Imala sam 31 godinu kada je ‘Mulholland Drive’ stigao do kinoplatna. Također su mi govorili da će moja karijera biti gotova sa ulaskom u 40-e. Zbog preuranjene menopauze i takvih tvrdnji upala sam u bjesomučnu paniku, osjećajući puno srama i straha”, izjavila je Watts na pitanje o stigmi koja okružuje menopauzu i brine li je kako će ona utjecati na njezinu karijeru. Watts je priznala da se bojala javno otkriti kako prolazi kroz menopauzu jer je vjerovala da će s takvim priznanjem ozbiljno ugroziti svoju glumačku karijeru u Hollywoodu.

Ipak, shvatila je da je menopauza nešto što će doživjeti ‘polovica populacije i da njezina briga ‘nema smisla’. Svatko će u jednom trenutku ući u menopauzu, pa zašto ne bismo razgovarali o tome?’, zaključila je.

Napitak od soje dobro utječe na zdravlje kostiju u menopauzi

Da se o ovoj temi ne libi govoriti u javnosti, ne bi trebalo nikoga previše iznenaditi, budući su ciljana skupina njenog beauty i wellness brenda Stripes upravo žene u menopauzi.

Osim iskrenim progovaranjem na temu menopauze, zvijezda kultnog filma Davida Lyncha ovih dana podjednako puni medijske stupce zbog raskošnog vjenčanja u Mexico Cityju.

Gledate li i vi u strop umjesto da spavate? Studija otkrila zanimljive podatke o buđenju u ‘vučji sat’

S kolegom, glumcem Billyjem Crudupom, Naomi je prošle godine uplovila u bračnu luku na skromnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici u New Yorku, a sada su za svoje brojne prijatelje i članove obitelji organizirali veliko svadbeno slavlje.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.