Bivša predsjednica Laburista i bivša saborska zastupnica Nansi Tireli jutros je u ‘Novom danu’ N1 televizije rekla je da bi koalicijski potencijal Narodne koalicije s Laburistima bio puno jači. “Razjedinjena ljevica donijela je pobjedu HDZ-u”, kazala je Tireli.

O Zoranu Milanoviću misli da je osoba koja zna donositi odluke i zna ‘prerezati tamo gdje treba’. “Naš je problem što sve gledamo parcijalno, u kratkom trenutku, za dan, tjedan ili koliko traje kampanja. Rezultati su puno veći i treba ih gledati u kompletu. Birači bi trebali shvatiti da je samo kontinuitet nešto što nam garantira da bismo mogli uspjeti izaći iz ovoga gdje smo sada. Ne samo kritizirati ono danas, treba gledati sve što se dogodilo prije”, ističe Tireli.

Kaže i kako je iz Laburista izašla zbog neslaganja s aktualnim predsjednikom stranke. “Glavni je problem Laburista što su se jako puno vremena bavili sobom, umjesto politikom”, dodaje.

“Od odlaska Karamarka neće se bitno promijeniti, jer on nije ostavio dubok trag. Milanović je ostavio dubok trag. Dok je bio premijer, događale su se promjene nabolje. Mislim da je Milanović ostavio dubok trag i mislim da SDP ima priliku”, kaže Tireli i dodaje da ne misli da je Milanović napravio rasulo u straci. ” Karamarka nije bilo teško zamijeniti i biti bolji od njega, dok je teško zamijeniti Milanovića. Nije se HDZ toliko promijenio. HDZ je promijenio prvog čovjeka. To je bio dobar marketing. Stavljamo umjesto nesposobnog čovjeka sposobnog čovjeka koji zna, nije svadljiv i ugodan je”, ističe.

Komentiraj