EPA/EUGENE GARCIA

NALAZI SE U KOMI Američki Hrvat ranjen u pokolju u Las Vegasu, tijelom štitio suprugu

Američki Hrvat Mike Ljubic ranjen je u jučerašnjoj masovnoj pucnjavi u Las Vegasu. Kako javlja Daily Breeze, 41-godišnji Ljubic ranjen je u leđa, kada je tijelom štitio svoju suprugu od metaka Stephena Paddocka. Ljubic je u ponedjedjeljak dva puta operiran, a nalazi se u induciranoj komi, koja bi rebala trajati između 24 i 48 sati, ali očekuje se da će preživjeti.

Ljubic i njegova supruga Michelle bili su dio grupe lučkih radnika koji prisustvuju ovom festivalu već treću godinu. Ljubic je zaposlen kao rukovoditelj dizalice u luci Los Angeles. “Kad je pucnjava prestala na nekoliko sekundi, ustali smo i Michelle je vidjela da je Mike pogođen. Podigla ga je i počeli smo trčati. Svaki put kad su pucnjevi ponovno počeli bacili smo se na tlo”, ispričao je 43-godišnji John Iacono, član skupine s kojom je Ljubic stigao na festival u Las vegasu.

Popeli su se preko ograde i sakrili ispod automobila dok su pokušavali izbjeći metke. “Osjećam se užasno zbog svih ljudi koji nisu preživjeli. Nikad neću zaboraviti što sam vidio”, kazao je.

Komentiraj