Nakon zabrane prilaska, bivšoj supruzi britanskog glumca zabranjeno njegovo spominjanje na društvenim mrežama

Britanski glumac Ioan Gruffudd, poznat po ulogama u filmovima „Fantastična četvorka“, „Kralj Arthur“, „San Andreas“ i „Ava“, nedavno se razišao sa suprugom Alice Evans, ali taj razlaz nije prošao mirno. Stoga je Gruffudd sudski zatražio zabranu njenog prilaska, što mu je u veljači i odobreno, ali sada je zatražio i zabranu spominjanja njegovog imena u njenim objavama na društvenim mrežama i to u trajanju od tri godine. Sud je odobrio njegov zahtjev prihvaćajući Gruffuddovo obrazloženje kako mu Alice Evans time uzrokuje probleme.

Prema onome što je objavio Daily Mail, Alice Evans dobila je zabranu spominjanja na duštvenim mrežama i Gruffudda i njegove djevojke Biance Wallace. U sudskim dokumentima navodi se da je Alice Evans, nakon što joj je određena zabrana prilaska Gruffuddu, koristila društvene mreže kako bi uznemiravala i prijetila, kako njemu tako i njegovoj djevojci.

Gruffudd i Alice Evans imaju dvije kćeri, Ellu (12) i Elsie (8), a glumac je prošli mjesec podnio zahtjev za zajedničkim uzdržavanjem njihove djece. Pri tome je naveo kako Alice Evans nastoji prekinuti komunikaciju između njega i njihovih kćeri. Alice Evans tvrdi kako Gruffudd više od godinu dana odbija vidjeti djecu.

Tijekom lipnja, Alice Evans pokrenula je GoFundMe kampanju s ciljem prikupljanja 20 tisuća funti kako bi platila svog odvjetnika, tvrdeći da je zbog razvoda ostala bez novaca i ne može plaćati račune i kupovati hranu. Gruffudd i Alice Evans razišli su se 1. siječnja prošle godine nakon 13 godina braka.

Komentiraj