NAKON VIŠEDNEVNE POTRAGE Pronađena odbjegla prijateljica Josipe Rimac, odvedena je u zatvor

Autor:

20.09.2023., Zagreb - Nasmijana Josipa Culina (Rimac) osumnjicena u slucaju Vjetroelektrane pojavila se na Zupanijskom sudu. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Prijateljica Josipe Pleslić ex Rimac, Anna Marija Radić privedena je jučer navečer u zatvor u Zagrebu.

Iz dva izvora u Ministarstvu pravosuđa, uprave i digitalne transformacije N1 doznaje da je u ponedjeljak navečer Anna Marija Radić uhićena i predana pravosudnim vlastima. Za njom se tragalo od prošlog tjedna jer je izbjegavala odlazak u zatvor. Županijski sud u Zagrebu prije pet dana raspisao je tjeralicu za njom  jer je pravomoćno osuđena na godinu dana zatvora.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je za N1 da su policijski službenici u ponedjeljak u večernjim satima u stanu na Borovju uhitili 55-godišnjakinju i to na temelju tjeralice Županijskog suda u Zagrebu.

RASPISANA TJERALICA! Policija traži prijateljicu Josipe Rimac koja joj je sredila stan

Radić je bivša ravnateljica u Ministarstvu regionalnog razvoja koja je proglašena krivom da je bivšem suprugu Josipe Rimac nezakonito dodijelila stan u Kninu. Osim zatvorske kazne mora državi vratiti i 550 tisuća kuna s kamatama, koliko je vrijedio stan što ga je nezakonito odijelila Danijelu Rimcu, suprugu tadašnje gradonačelnice.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.