NAKON VIŠE OD 30 GODINA Ponovno se okuplja ABBA, rade na ‘povijesnom digitalnom projektu’

Slavna švedska grupa ABBA ponovno će se okupiti zbog rada na ‘digitalnom projektu’ koji će uključivati virtualnu stvarnost i umjetnu inteligenciju. Projekt je opisan kao ‘novo iskustvo zabave’, prenose svjetski mediji.

Projekt će se raditi u suradnji s menadžerom Simonom Fullerom. “Istražujemo novi tehnološki svijet koji će nam omogućiti stvaranje novih formi zabave i sadržaja kojeg pprije nismo mogli ni zamisliti”, rekao je Fuller u izjavi.

Više detalja novog projekta biti će objavljeno sljedeće godine.

Četvero članova ABBA-e nisu zajedno (formalno) nastupali više od 30 godina, nakon službenog razlaza, ali su se pojavili na zabavi za 50. obljetnicu grupe ovog lipnja. Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, i Anni-Frid Lyngstad razišli su se 1982. godine, nakon više od deset godina zajedno.

Grupa je objavila kako će surađivati s Fullerom, koji je proslavio Spice Girls, na ‘povijesnom projektu’. Dodali su kako su uzbuđeni i inspirirani s bezbroj mogućnosti koje im nosi budućnost. “Oduševljeni smo što smo dijelom nećeg novog i dramatičnog. Vremenski stroj koji je uhvatio srž onoga tko smo bili i tko jesmo”, poručili su.

Komentiraj