Nakon tragičnog gubitka Rexa, u DVD Karlovac stigla preslatka kujica Foxy

Vatrogasci DVD-a Karlovac dobili su ovih dana novog člana, doipolmjesečnu kujicu belgijskog ovčara Foxy, koja će krenuti stopama svog prethodnika Rexa.

Njemački ovčar Rex je, podsjetimo, tragično uginuo 4. kolovoza nakon što su ga nepoznati počinitelji napali metalnom palicom. Napad se dogodio krajem srpnja. Danima je bio na infuziji i teškim lijekovima. Na čuđenje svih uspio je ustati i sam lagano šetati. Nažalost, sreća je kratko trajala jer je imao moždani udar i ubrzo uginuo.

Foxy je u vatrogasnu obitelj stigla kao poklon obitelji Vidović iz Pokupskog. Vlasnik, vatrogasac Dejan Ranitović, ne skriva svoje oduševljenje psom koji će biti obučen za potražnog psa.

“Ima jako dobre predispozicije postati dobar potražni pas. Osim toga, ovo je dobra prilika za cijelu obitelj, da se trgnemo i dobijemo jednu novu snagu”, rekao je Dejan novinarima prije nekoliko dana.

17.08.2019., Karlovac – Nakon tragicnog uginuca potraznog psa DVD-a Karlovac njemackog ovcara Rexa, dobili su kujicu Foxy. Dvoipolmjesecna kujica belgijskog ovcara poklon je obitelji Vidovic iz Pokupskog. Vlasnik Dejan Ranitovic ne skriva odusevljenje psom koji ce biti obucen za potraznog psa.
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Komentiraj