Nakon što je pretučen, umro 18-godišnji Virovitičanin

Domagoj Radić, osamnaestogodišnjak iz sela Lukač pored Virovitice, umro je danas od posljedica premlaćivanja 25. listopada u središtu Virovitice, potvrdila je virovitička policija Informativnom centru Virovitica (ICV).

Radić je pretučen 25. listopada oko ponoći na Trgu dr. Franje Tuđmana u središtu grada, u tučnjavi više osoba u kojoj su sudjelovali “17-godišnjak, dvojica 18-godišnjaka, 19-godišnjak, 31-godišnjakinja te 18-godišnjak koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu”, prenio je ICV 28. listopada pripćenje policije. U toj je tučnjavi Domagoj Radić “zadobio ozljede opasne po život te je prevezen u KBC Osijek”, a danas je umro.

Zbog tog je nasilja jedan muškarac  završio u pritvoru. “Policijski službenici Policijske postaje Virovitica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja osobito teške tjelesne ozljede na štetu 18-godišnjaka. Osumnjičeni je s područja Bjelovarsko-bilogorske policijske uprave, a uz kaznenu prijavu doveden je u Županijski sud u Bjelovaru gdje mu je nakon saslušanja sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju do mjesec dana”, navodi se u vijesti ICV-a.

Komentiraj