Nakon seks skandala Armie Hammer prijavio se na liječenje

Otkako je u ožujku ove godine djevojka po imenu Effie na konferenciji za novinare optužila glumca Armiea Hammera za silovanje, a što je uslijedilo nakon što su na internetu iscurile poruke koje je Hammer razmjenjivao s drugim djevojkama u kojima je iskazivao svoje kanibalističke namjere, glumac je boravio na Kajmanskim otocima. U subotu, 29. svibnja, primijećen je kako privatnim avionom napušta Kajmanske otoke, a tri svjedoka potvrdila su za magazin Vanity Fair kako je Hammer odletio na Floridu gdje se prijavio u rehabilitacijski centar kako bi se liječio od ovisništva o drogi, alkoholu i seksu. Svjedoci kažu kako su ga na aerodromu ispratili njegova bivša supruga Elizabeth Chambers i dvoje djece te da je ispraćaj bio vrlo emotivan.

Svjedoci bliski Hammeru izjavili su kako je glumac u svibnju zatražio pomoć od bivše supruge te joj je obećao kako je spreman otići na liječenju u medicinski centar koji se nalazi u blizini Orlanda na Floridi. Hammer se u kliniku prijavio u ponedjeljak, 31. svibnja. Blizak Hammerov prijatelj potvrdio je za Vanity Fair kako je ovo „jasan znak kako želi vratiti život u svoje ruke“ te da želi ozdraviti i brinuti se za svoju djecu.

Hollywoodsku zvijezdu u siječnju je ove godine nekoliko žena optužilo za seksualno i  emotivno nasilje te manipulaciju i nasilje. Iako je on te optužbe odbacivao bio je prisiljen napustiti snimanje dva projekta – romantičnu komediju „Shotgun Wedding“ sa Jennifer Lopez i tv seriju o tome kako je sniman film „Kum“. Ujedno, njegova agencija WME raskinula je suradnju s njime.

Komentiraj