Nakon pucnjave u Kaštel Kambelovcu podnesene prijave protiv četvorice muškaraca

Splitska policija danas je izvijestila kako je Županijskom odvjetništvu u Splitu podnijela kaznenu prijavu protiv četiri osobe (33-godišnjaka, 35-godišnjaka, 30-godišnjaka i 40-godišnjak koji je trenutačno nedostupan i za njim se traga), zbog pucnjave na području Kaštel Kambelovca, u kojoj je smrtno stradao 36-godišnjak, a teško su ozlijeđeni 29-godišnjak i 33-godišnjak.

“Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 33-godišnji hrvatski državljanin ostvario obilježja kaznenog djela Teško ubojstvo iz članka 111 st.4. KZ-a na štetu 36-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u događaju smrtno stradao i kaznenog djela Ubojstva u pokušaju članak 110. u svezi članka 34. KZ-a na štetu 29-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su 35-godišnji hrvatski državljanin i 30-godišnji hrvatski državljanin, zajedno s za sada nedostupnim 40-godišnjakom za kojim se traga, ne štetu preminulog 36-godišnjaka i teško ozlijeđenog 29-godišnjaka ostvarili obilježja kaznenog djela Sudjelovanje u tučnjavi”, navodi policija u priopćenju.

Pritvorskom nadzorniku sinoć sub privedeni 35-godišnjak i 30-godišnjak.

Kriminalističko istraživanja ovog događaja nastavlja se.

Komentiraj