Nakon posjeta Zagrebu, oskarovac Rami Malek kupio kuću – nije nimalo nalik hollywoodskim vilama

Glumac Rami Malek, dobitnik Oscara za ulogu Freddija Mercuryja u filmu ‘Bohemian Rhapsody’, nakon nedavnog posjeta Zagrebu – gdje je pratio svoju djevojku Lucy Boynton koja je snimala seriju ‘The Ipcress File’ – krenuo je u šoping. U stilu hollywoodskih zvijezda, Malek je kupio – nekretninu.

Malek, kojeg ćemo gledati kao negativca Lyutsifera Safina u nadolazećem filmu o najpoznatijem svjetskom špijunu Jamesu Bondu ‘Za smrt nema vremena’, još od 2009. godine živio je u relativno skromnom (za hollywoodske prilike) bungalovu u četvrti Los Angelesa Laurel Canyon. Cimer mu je bio brat blizanac Sami Malek, inače profesor u srednjoj školi. Nakon više od desetljeća, i brojnih filmova koji su ga proslavili, za Ramija Maleka došlo je vrijeme za promjenu.

Ipak, nije otišao daleko od stare četvrti. Za 2,1 milijun dolara kupio je dom u tzv. mid century modern arhitekturi – i to točno preko puta svoje stare kuće. Iz bungalova od 151 kvadrata s tri spavaće sobe i dvije kupaonice, Malek se seli u kuću s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice veličine 167 kvadrata.

Nova kuća zvijezde serije ‘Mr. Robot’ izgrađena je 1960-ih godina i smještena je na kraju dugog prilaza. Odlikuje se naizgled zastarjelim, ‘kvazi-vintage’ uređenjem, a jedan od detalja koji plijeni pažnju je i ružičasti tepih u spavaćoj sobi te Shoji zasloni. Kuća je smještena na kraju osamljene ulice na brežuljku i nudi nevjerojatan pogled na grad i kanjon. Tu je i garaža za dva automobila, prostrana dnevna soba, intimnija medijska soba i kuhinja opremljena luksuznim aparatima s krovnim prozorima.

U dvorištu je ograđeno sportsko igralište i bazen okružen urednim travnjakom. U sklopu nekretnine je i kućica s bijelim drvenim stropnim gredama i kliznim staklenima vratima, koja može poslužiti kao umjetnički studio, teretana ili dodatna spavaća soba.

Pogledajte fotografije:

PHOTO: Realtor.com
PHOTO: Realtor.com
PHOTO: Realtor.com
PHOTO: Realtor.com
PHOTO: Realtor.com
PHOTO: Realtor.com
PHOTO: Realtor.com

Komentiraj