Nakon očevida: Policija objavila detalje eksplozije u Splitu

Policija je obavila očevid na mjestu eksplozije u centru Splita koja se dogodila u subotu. Nastavljaju s poduzimanjem daljnjih mjera i radnji kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti koje su dovele do eksplozije.

Na mjestu jučerašnje eksplozije u centru Splita su policajci obavili očevid kojim je utvrđeno da je u prostoriji kuhinje došlo do istjecanja plina, te je u dodiru s toplinskom energijom došlo do eksplozije.

Utvrđeno je, dodaju, kako su na ugostiteljskom objektu oštećena vrata objekta i stakla, a oštećenja stakala utvrđena su i na tri susjedna objekta i stanu iznad.

Dvije ozlijeđene osobe zadržane su u bolnici na daljnjem liječenju i zadobile su teške ozljede, rekli su nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Zamjenik državnog odvjetnika upoznat je s događajem i poduzeo je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a uz policiju na mjesto događaja su izašli inspektori Državnog inspektorata (inspektor zaštite na radu rada) i Ravnateljstva civilne zaštite, Područni ured Split, Služba inspekcijskih poslova.

Nastavljaju se poduzimati daljnji mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja, zaključuju iz policije.

Komentiraj