Nakon kćeri, i sin Ethana Hawkea i Ume Thurman dobio ulogu u “Stranger Things”

Maya Hawke, 22-godišnja kći Ethana Hawkea i Ume Thurman, proslavila se ulogom u trećoj sezoni hvaljene serije „Stranger Things“. Nakon toga, dobila je glavnu ulogu u filmu „Mainstream“ gdje joj je partner Andrew Garfield, te ulogu u filmu „Human Capital“ sa Peterom Sarsgaardom i  Marisom Tomei. Najnovije vijesti govore da je nastavljeno snimanje četvrte sezone serije „Stranger Things“, a na setu je primijećen i fotografiran Levon Thurman-Hawke, njezin 18-godišnji brat.

Službene potvrde da je Levon Thurman-Hawke dobio ulogu u seriji još uvijek nema, ali na snimanju serije primijećen je s Joeom Keeryjem koji glumi Stevea Harringtona. K tome, imidž Levona Thurmana-Hawkea bio je punkerski, a ako znamo da se serija „Stranger Things“ referira na osamdesete godine prošlog stoljeća kada je punkerska scena bila i te kako živa, onda se njegova uloga savršeno uklapa u priču ove popularne serije.

Maya Hawke u seriji glumi Robin Buckley i rekla je kako su je na početku angažirali kako bi glumila mračnu punkericu iz osamdesetih godina. „Kada sam nervozna stalno se smijem, izgledam kao zeko na baterijama. Tijekom priprema za treću sezonu moj je lik promijenjen tako da Robin u seriji nalikuje meni“, izjavila je Maya Hawke.

Radnja četvrte sezone odvija se, kako se saznaje, 1986. godine. Snimanje je počelo prošle godine u državi Georgiji, da bi se ekipa nakon toga preselila u Vilnus u Litvi. Nakon toga slijedilo je snimanje u Atlanti koje je prekinuto u ožujku ove godine zbog pandemije koronavirusa. Prije dva tjedna snimanje u Atlanti je nastavljeno. S obzirom na pandemiju, nepoznat je datum početka prikazivanja četvrte sezone serije „Stranger Things“.

Komentiraj