Završena ‘era Bulata’: Šibenik je, nakon Ivana, napustio i njegov brat Josip

Redove šibenskog prvoligaša danas je službeno napustio i Josip Bulat, predsjednik Nadzornog odbora Šibenika podnio je ostavku na funkciju koju je obavljao od ljeta 2017. godine do danas.

Josipov sin Marko u veljači je transferiran iz Šibenika u redove Dinama s kojim je postpisao suradnju do konca lipnja 2027. godine. Mladi kapetan ‘Narančastih’ ostao je na Šubićevcu do konca prošle sezone, a neslužbena odšteta koju su ‘Plavi’ platili za njegove usluge iznosi oko 2,5 milijuna eura, od čega sukladno ugovoru sa šibenskim klubom znatan dio iznosa pripada igraču.

Šibenski prvoligaš tako je završio svoju ‘eru Bulata’. Podsjetimo, jučer je klub službeno napustio i Josipov mlađi brat Ivan, koji je četiri godine obavljao funkciju sportskog direktora.

‘Narančasti’ su evidentno u procesu ‘velikog remonta’, osim predsjednika NO-a i sportskog direktora, vlasnici trebaju riješiti i pitanje glavnog trenera prve momčadi. Trener Sergi Escobar nakon završetka sezone otišao je u Castellon, a kao glavni favorit za njegovog nasljednika spominje se također Španjolac Mario Rosas, čiji je posljednji angažman bio upravo u Castellonu, s kojim kolumbijski suvlasnici kluba imaju poslovnu suradnju.

Komentiraj