NAKON DVA MJESECA Bobbi Kristina Brown iz bolnice prebačena u centar za oporavak

  • Kći pokojne pop pjevačice Whithey Houston, Bobbi Kristina Brown, prebačena je u centar za oporavak
  • Dva je mjeseca provela u komi u bolnici u Georgiji

Kći pokojne pop pjevačice Whithey Houston, Bobbi Kristina Brown, prebačena je u centar za oporavak nakon dva mjeseca provedena u komi u bolnici u Georgiji, izvijestio je NBC.

Bobbi Kristina Brown iz bolnice prebačena u centar za oporavak
Bobbi Kristina Brown iz bolnice prebačena u centar za oporavak

Pozivajući se na neimenovani izvor blizak obitelji, NBC je izvijestio da je djevojčino stanje nepromijenjeno. Nije poznato kada je i kamo Bobbi Kristina prebačena.

Dvadesetjednogodišnjakinja je dva mjeseca provela na odjelu intenzivne skrbi bolnice u Atlanti. Pronađena je 31. siječnja u besvjesnom stanju u kadi u svom domu u Atlanti.

Obitelj zamolila za privatnost

Članovi obitelji novinarima su malo otkrili o djevojčinom zdravstvenom stanju i o liječničkim prognozama, a njezin otac Bobby Brown zamolio ih je za privatnost.

Bobbi Kristina Brown jedinica je Bobbyja Browna i Whitney Houston, planetarno poznate pjevačice koja je iza sebe ostavila desetke hitova. Pjevačica je preminula u veljači 2012. u dobi od 48 godina.

Pronađena je mrtva u kadi u hotelu u Los Angelesu uoči dodjele glazbenih nagrada Grammy. Obdukcijom je zaključeno da se slučajno utopila nakon što je uzela kokain, a imala je i problema sa srcem.

Komentiraj

Source:V.T./Hina