Nakladnička kuća Znanje otvara knjižaru u centru Zagreba

Nakladnička kuća Znanje u srijedu (16.08) nakon dugo vremena ponovno otvara vlastitu knjižaru u Gradu Zagrebu, u prostoru bivše knjižare Algoritam Mozaik, na adresi Gajeva 1, Hotel Dubrovnik.

U knjižari će biti zastupljeni naslovi brojnih hrvatskih nakladnika, najnovija izdanja svjetskih i domaćih bestselera, publicistike i stručne literature, darovni program kao i program papirnice.

Osim toga, u knjižari će se ponovno naći veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz svih područja te bogati odjel multimedije. U prizemlju će na velikom odjelu za djecu biti mnoštvo slikovnica, knjiga i najpopularnije društvene igre. Ljubitelji stripova moći će uživati u brojnim hrvatskim i stranim izdanjima, a bit će tu i veliki izbor kompjutorskih igara i filmskih DVD-ova.

U knjižari ćemo organizirati različita događanja, promocije knjiga, gostovanja stranih i domaćih autora te raznolike privlačne ponude za sve ljubitelje knjiga.

Stoga se nadamo da će Zagrepčani, kao i njihovi domaći i strani gosti u ovoj kultnoj knjižari u samom srcu grada opet pronaći voljeno mjesto koje im otvara vrata i kojemu će se uvijek rado vraćati.

Komentiraj