Najveći regionalni komunikacijski festival – 11. Weekend Media Festival – se i ove godine održava od 20. do 23. rujna u bivšoj tvornici duhana u Rovinju.

Partneri festivala ove su godine Francuska i Njemačka, a jedan od mnogobrojnih gostiju bit će i Kristian Novak, trenutno najveća zvijezda hrvatske književnosti.

Markentiške agencije mogu svoje radove prijaviti na sedmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove u regiji predstavit će najvažnija digitalna nagrada, SoMo Borac.

Posjetitelje i ove godine očekuje raznovrstan program, koji uključuje i razne glazbene nastupe.

Prenosimo dio objave za javnost:

“Niz preslagivanja i akvizicija koje su se počele odigravati od posljednjeg Weekend Media Festivala, značajno mijenjaju izgled medijske scene u cijeloj regiji. Paralelno s globalnim promjenama medijskog tržišta mijenja se i regionalno te upravo imamo priliku svjedočiti možda najvećim promjenama koje bi mogle restrukturirati cijelo ovdašnje medijsko tržište.

‘Ove godine smo imali priliku pratiti značajne medijske akvizicije te nove suradnje koje snažno utječu na tržište u regiji. Do Weekenda očekujemo još zanimljivih događanja koja ćemo onda moći raspraviti i analizirati. Na panelu ‘Restrukturiranje medijskog tržišta’ Weekend Media Festival okupit će ključne ljude iz regije kako bi nam objasnili i približili što se i zašto događa u preslagivanju medijske scene, što to znači za potrošače i daljnji razvoj medija“, najavio je direktor programa Nikola Vrdoljak u priopćenju za javnost.

Komentiraj