‘NAJSLAĐE MJESTO IKAD’ Britanski medij nahvalio bajkovito seoce u blizini Skradina

Autor:

18.07.2020., Rupe - 'Krka Fairytale village' naziv je nove turisticke ponude u skradinskom zaledju,u mjestu Rupe. Florijan Zizic napravio je na djedovini Bajkovito selo u kojem nudi smjestaj u kucicama u obliku gljive i dvorca, nesto novo i neobicno ali atraktivno za goste zeljne mira i odmora.rPhoto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Krka Fairytale Village, koji se nalazi u naselju Rupe u zaleđu Grada Skradina uz sami Nacionalni Park Krka, svojim je konceptom je izazvao zanimanje stranih medija.

“Turisti koji žele provesti odmor u Hrvatskoj mogu svoj boravak učiniti još čarobnijim – rezervirajući boravak u maloj kući u obliku bundeve, gljive ili minijaturnog dvorca.

Tri smještaja na Airbnb-u, koje su ponudili domaćini Helena i Florijan, nalaze se u Krkinoj bajkovitoj selu pored Nacionalnog parka Krka, pri čemu je jedan opisan kao ‘najslađe mjesto ikad’, a drugi kao ‘vrlo poseban'”, piše Daily Mail.

Minijaturna kuća, napravljena da izgleda kao mali dvorac, također ima puno vanjskog prostora, gdje gosti mogu pronaći stol i stolice, klupu, vatrište, vanjsku kuhinju, roštilj i ležaljke za sunčanje.

Turist Marcus iz Berlina rekao je: “Helena i Florijan su stvorili vrlo lijepo, ugodno mjesto. Osjećali smo se vrlo ugodno. Vanjska kuhinja i sjajne kuće čine ovo mjesto vrlo posebnim. Toplo preporučujem!”

Ollie iz Velike Britanije je dodao: “To je divno mjesto za boravak. Djeca su obožavala zabavnu kućicu i igralište!”

Više od 2000 iznajmljivača ne može doći do svog novca od Bookinga

 Uz dvorac i gljivu, bajkovito seoce čini  i čarobna bundeva, svijetlo narančasta, okrugla kuća napravljena da izgleda kao divovski zimski tikva.

Šef udruge iznajmljivača: “Ne znam kako će se taj problem regulirati. Bit će suza…”

Unutra također ima TV, glačalo i sušilo za kosu – međutim, u oglasu se navodi da topla voda i perilica rublja nisu dostupni u najmu u obliku bundeve.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.