EPA/Szilard Koszticsak HUNGARY OUT

Najbolji hrvatski vaterpolist pauzira dva mjeseca zbog problema sa srcem

Najboljem hrvatskom vaterpolistu i kapetanu reprezentacije Sandru Suknu na liječničkom su pregledu otkriveni srčani problemi i odmah je upućen na detaljne pretrage.

Talijanski liječnik s iskustvom rada sa sportašima, dr. Paolo Zeppilli preporučio mu je barem mjesec do dva mirovanja. Dojava je stigla kasno sinoć iz Italije, a kapetan Barakuda ju je i potvrdio.

“Istina je, upravo sam se vratio u Genovu iz Milana gdje sam obavio pregled i gdje je utvrđeno nešto”, izjavio je Sukno za Sportske novosti dodavši kako se nada da nije ništa dramatično.

Kazao je da ga je pregledao sigurno najbolji liječnik u Italiji za sport, čovjek koji je početkom ovog desetljeća bio imenovan i predsjednikom Zdravstvenog odbora Talijanskog nogometnog saveza.

“On je izvanredno cijenjen, ima puno iskustva u radu sa sportašima, puno smo pričali. On me savjetovao da napravimo pauzu sljedećih mjesec-dva, pa da vidimo kako to ide dalje”, ispričao je kapetan Barakuda.

Našem najboljem vaterpolistu barem optimizma ne ponestaje. Uvjeren je da će sve biti u redu te smatra da je sada najbitnije smiriti se i opustiti se.

 

Komentiraj