Najbolja slovenska komičarka u Studiju Smijeha

FaH

Zagrebački stand-up comedy klub Studio Smijeha ugostit će u četvrtak u svojem prostoru u Hebrangovoj ulici slovensku stand up komičarku Martinu Ipšu, čiji je ‘one woman’ show “Žena za volanom” najavljen kao kombinacija “najboljih, najudarnijih i najsmješnijih fora” jedne od ponajboljih predstavnica toga žanra u Sloveniji.

Kako se ističe u najavi, Ipša je jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki s višegodišnjim iskustvom i brojnim nastupima u državama regije, ali i u Europi.

“Nastupom punim originalnosti i izravnosti, Ipša je popularna kod publike različitih profila. U deset godina karijere nastupala je u više država a, osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Svojim je humorom nasmijala na tisuće ljudi i samim time dokazala kako žene, i još k tome Slovenke, itekako imaju smisla za isti”, stoji u najavi.

Ipša, koja osim što se bavi stand up komedijom, piše komedije za kazalište, kreira emisije za televiziju i redoviti je televizijski gost, nije nepoznata zagrebačkoj publici, gdje je već gostovala u rasprodanom Studiju Smijeha.

Svoj će drugi nastup u Hrvatskoj, u četvrtak 29. prosinca, ‘one woman’ show pod nazivom “Žena za volanom”, posvetiti pokušaju pronalaska duhovitog odgovora na pitanja poput “Kakav je odnos između Slovenije i Hrvatske?”, “Kako razmišljaju žene?”, “Kako izdržati dugo u vezi?”, “Kako je moguće da je neko dvostruko teži od idealne težine tako seksi?”, te “Da li netko iz Slovenije može biti smiješan?”.

Ulaznice za tu “kombinaciju najboljih, najudarnijih i, naravno, najsmješnijih fora” ponajbolje slovenske komičarke moguće je rezervirati na broju 095 5103 129 ili putem maila, na [email protected]

Komentiraj