Najbogatiji čovjek na svijetu razvodi se nakon 25 godina

EPA/CLEMENS BILAN

Najbogatiji čovjek na svijetu, CEO Amazona Jeff Bezos i njegova supruga MacKenzie jučer su na Twitteru objavili da se razvode nakon 25 goidna braka.

U zajedničkoj izjavi Bezosi su naveli kako će i dalje ostati u ‘prijateljskim odnsosima’. Američki mediji navode kako je razlog razvoda Bezosova nevjera.

“Želimo obavijestiti javnost o promjeni u našem životu (…) odlučili smo se rastati i nastaviti dalje kao prijatelji”, navodi se u zajedničkoj izjavi. Dodaje se kako su tijekom 25 godina braka ‘surađivali u poslovnim projektima’.

MacKenzie Bezos je književnica, a bila je i među prvim zaposlenicima Amazona. Bezosi imaju četvero djece, a upoznali su se dok su oboje radili za newyorško investicijsko društvo D. E. Shaw, puno prije nego je Jeff osnovao Amazon.

Ovog je tjedna Amazon postao najvrijednija kompanija na Wall Streetu, prestigavši Microsoft. Bezos je osnovao Amazon 1994. godine kao online knjižaru, a pod njim Amazon je predstavio Kindle e-čitač, koji je donio revoluciju u prodaji i čitanju knjiga.

Komentiraj