NAJAVIO KRAJ KARIJERE Nemanja Vidić: “Vrijeme je da objesim kopačke o klin”

EPA/ROBIN PARKER

Srpski nogometaš Nemanja Vidić, bivši kapetan Manchester Uniteda, objavio je kako završava karijeru. 34-godišnji vidić, koji je u osam godina na Old Traffordu s Unitedo osvojio pet naslova prvaka Engleske i Ligu prvaka, poručio je kako su ga brojne ozljede ‘potjerale’ u igračku mirovinu.

U siječnju je sporazumno raskinuo ugovor s Interom, nakon što u sezoni nije upisao niti jedan nastup. “Došlo je vrijeme da objesim kopačke o klin”, rekao je za službenu stranicu Manchester Uniteda. “Ozljede s kojima se borim posljednjih mjeseci uzele su svoj danak. Zahvalio bih svim igračima s kojima sam u karijeri dijelio svlačionicu, svim trenerima i osobljem s kojima sam surađivao. Veliko hvala ide navijačima, za njihovu potporu tijekom godina”, rekao je Vidić.

Vidić je na ljeto 2014. godine stigao u Inter kao slobodan igrač, a prošle je sezone upisao 28 nastupa. Ipak, nakon operacije kile u kolovozu prošle godine, nije se niti jednom našao u sastavu Roberta Mancinija. U United je prešao iz moskovskog Spartaka za 7 milijuna funti u siječnju 2006. godine, a ubrzo je postao nezamjenjiv u obrani Uniteda u paru s Rijom Ferdinandom.

Komentiraj