NADILAZI JEZIK I GRANICE Baby Lasagna dobio važno međunarodno priznanje i najavio europsku turneju

Autor:

Luka Batelic/PIXSELL

Naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna nastavlja nizati uspjehe, a sada je dobio i nagradu veleposlanice Sjedinjenih Američkih Država Nathalie Rayes. 

Ovogodišnji hrvatski predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić , dobio je nagradu veleposlanice Sjedinjenih Američkih Država Nathalie Rayes za svoj izvanredan nastup na Euroviziji u svibnju. 

“Pokazao nam je kako glazba nastavlja nadilaziti jezik, granice, ujedinjujući nas u našoj zajedničkoj ljudskosti. Nastavi blistati“,  stoji na službenoj stranici veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Priložena je i fotografija na kojoj Baby Lasagna i  veleposlanica drže nagradu s motivima američke zastave.

 

Rayes ni ranije nije skrivala oduševljenje s “Rim Tim Tagi Dim”, a zbog podrške je i čitavo veleposlanstvo plesalo  dobro poznatu koreografiju.

REPOVI EUROSONGA EBU će provesti istragu kontroverzi na ovogodišnjoj Euroviziji

Podsjetimo, mladi glazbenik nedavno je otkrio kako ipak neće nastupiti na Melodijama Jadrana. Tu informaciju je najprije s javnosti podijelio Tonči Huljić, a onda je i Marko potvrdio.

S druge strane se pohvalio turnejom koja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su njegovog izuzetno uspješnog koncertnog niza, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca uoči, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

Novi niz nastupa Baby Lasagna objavit će u sljedećih tjedan dana, a domaći fanovi imat će ga priliku vidjeti nekoliko puta ovoga ljeta, s velikom kulminacijom na tri rasprodana stadionska koncerta na zagrebačkoj Šalati u rujnu.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.