NACIONALNA GROUPIE Neprofitni Badnjak

Javio sam se pisati za neprofitni portal Halter, ali upravo su izašli rezultati Ministarstva, HALTERU OPET, KAO I U DOBA HASANBEGOVIĆA, nije dodijeljena ni lipa potpore. Ja sam se odlučio oblačit kao transvestit i počet pisat za portal Voks femina. Ali ni njima ministarstvo nije dodijelilo ni lipe. Više nema sumnje, ministrica Obuljen nastavlja Hasanbegovićevu politiku!

Na badnje jutro, ispred Špara u Utrinama, nabasao sam na literate Andriju Škaru, Svena Popovića i Željka Špoljara. Odmah su se, kao vrane kad navale na probušenu vreću smeća, sletili oko mene, žicali da kupim šampanjac pa da tu pred dućanom dostojno proslavimo Badnjak. U startu sam ih odbio. Kao ulični zbor crkvenih dječaka, zatulili su svoje jadikovke:

“Kupio bih ja, ali dekintiran sam. Dao sam otkaz u Hanza Mediji, kinjili su me za neku crkavicu, morao sam za njihove portale pisati o haljinicama Kim Kardašijan, Jelene Rozge, Lidije Bačić. Mozak mi je odumirao, nije mi ostajalo snage da se bavim svojim istinskim pozivom – književnošću. Preostalo mi je da biram: novinarstvo ili književnost. Izabrao sam ovo drugo… I sad sam doslovno na ulici, kao Bukovski kad je dao otkaz iz Pošte. Javio sam se pisati za neprofitni portal Halter, ali upravo su izašli rezultati Ministarstva, Halteru opet, kao i u doba Hasanbegovića, nije dodijeljena ni lipa potpore”, brisao je Škare od jutarnje hladnoće zamagljena stakla svojih štreberskih naočala…

Kupite digitalno izdanje Nacionala i pročitajte više, a platite manje

Komentiraj