NACIONALNA GROUPIE Adventski tinder dejt

Brzo mi se smučilo od Adventa. Hrpa radnog naroda nagrnula je preko vikenda. KAO OVCE SU TROŠILI SVOJE MINIMALCE na fritule koje su ove godine tako besramno poskupile na 20 kuna. Za to malo brašna, vode i ulja Hrvati caltaju 20 kuna. Još jedan dokaz da nam možeš uvalit šta god ti se sprdne

Otkad me moja cura Stojka prevarila s engleskim seks blogerom Napoleonom Dinamitijem, izgubio sam i malo ono vjere u ljubav što sam je imao. Prijavio sam se na Tinder i tamo mi se javila ženska koja je radila kao klozet frau u jednom javnom veceu. Predstavila mi se kao Ana, a zapravo se zvala Mihaela. Dogovorili smo se zajedno otići na Advent u centar grada, a onda se negdje potorbati nabrzinu.

Mihaela je preko tjedna naporno radila, našli smo se u subotu. Brzo mi se smučilo od Adventa. Hrpa radnog naroda nagrnula je preko vikenda na adventske kućice, kao ovce su spremno trošili svoje minimalce na fritule koje su ove godine tako besramno poskupile na 20 kuna. Za to malo brašna, vode i ulja Hrvati spremno caltaju 20 kuna. Još jedan dokaz da nam kao narodu možeš uvalit šta god ti se sprdne, sve ćemo prihvatit….

Kupite digitalno izdanje Nacionala i pročitajte više, a platite manje

Komentiraj