Nacional vas vodi na posebnu projekciju filma Čudo s Hudsona!

Dijelimo 50 ulaznica za posebnu projekciju filma koja će se održati 7.9. u 20h u CineStaru Zagreb, Branimir centar!

Pošaljite odgovor na pitanje: „Zašto biste željeli pogledati ovaj film?“ na mail [email protected] i osvojite 2 ulaznice za ovaj hvaljeni film!


 

sully 2Oskarovac, slavni Clint Eastwood (American Sniper, Million Dollar Baby) predstavlja dramu kompanije Warner Bros. Pictures Čudo s Hudsona u kojem glumi Tom Hanks (Bridge of Spies, Forrest Gump) u ulozi kapetana Chesleya Sullenbergera zvanog Sullly.

Dana 15. siječnja 2009. svijet je bio svjedok Čuda s Hudsona kad je kapetan Sully Sullenberger spustio avion na rijeku Hudson i spasio živote 155 ljudi.  Dok su ga javnost i kolege slavili, u pozadini se odvijala istraga koja je prijetila uništenju njegove karijere i ugleda.

U filmu glume Aaron Eckhart (Olympus Has Fallen, The Dark Knight) kao kopilot Jeff Skiles i za Oscar nominirana Laura Linney (The Savages, Kinsey, The Big C) kao kapetanova supruga Lorraine Sullenberger.

Eastwood je režirao film prema scenariju Todda Komarnickija, napisanom prema knjizi Highest Duty koju su napisali Sullenberger i Jeffrey Zaslow. Producenti su Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart i Tim Moore, a izvršni producenti su Kipp Nelson i Bruce Berman.

Na filmu su radili i redateljevi vjerni suradnici fotograf Tom Stern i dizajner produkcije James J. Murakami, obojica nominirani za nagradu Akademije za film The Changeling; kao i kostimografkinja Deborah Hopper, a montažu potpisuje Blu Murray.

Film Čudo s Hudsona, u distribuciji Blitz film i video, pogledajte od 8.9. u svim kinima!

Komentiraj