: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na Zagreb Auto Showu 141.557 posjetitelja, idući 2018. godine

– Zagreb Auto Show, koji se nakon osam godina stanke održao od 5. do 10. travnja, privukao je 141.557 posjetitelja, a neke su auto kuće uspjele prodati sva izložbena vozila, doznaje se sa Zagrebačkog velesajma (ZV).

“Zagreb Auto Show obišlo je 141.557 posjetitelja. Posjeta je iznenadila i nas, mada smo prije početka showa očekivali da bi nas moglo posjetiti više od planiranih 120.000 ljudi. Svi su zadovoljni, i mi kao organizatori i izlagači. Čujem kako su neki izlagači rasprodali sva vozila koja su izložili u našim halama, ali i mnogo više od toga”, kazala je Nataša Mrđen Budisavljević, voditeljica Odjela za odnose s javnošću ZV-a, ocijenivši sa je Show uspio iznad svih očekivanja.

Već je sada, istaknula je, temeljem ovogodišnjeg uspjeha sigurno da će se 2018. održati novi auto show. Naime, sve do osmogodišnje stanke izložbe automobila, motocikala  i prateće industrije na Zagrebačkom velesajmu, to je bila bijenalna priredba.

Na ovogodišnjem showu nastupilo je 440 izlagača iz 33 zemlje. Uz četiri svjetske vicepremijere vozila, bilo je i 34 hrvatske premijere.

Show je obišlo i mnogo inozemnih gostiju, ponajprije iz susjednih država, kažu iz ZV-a.

Komentiraj