Na Visu zaplijenjeno 25 kilograma marihuane

Viška je policija u Komiži zaplijenila 25 kilograma marihuane, što je rekordna zapljena droge na Visu, a vlasnika je predala pritvorskom nadzorniku.

“Policijski službenici Policijske postaje Vis s dovršili kriminalističko istraživanja nad 55-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama”, priopćila je Splitsko-dalmatinska policijska uprava.

“Tijekom kriminalističkog istraživanja, jučer 14. listopada 2020.godine, temeljem naloga izvršena je pretrage kuće na otoku Visu u mjestu Komiža koju koristi 55-godišnjak te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 25 kilograma droge marihuane, 13 stabljika droge marihuane visine od 1 do 3 metra, 1215 grama sjemenki biljke marihuane i dvije digitalne vage za precizno mjerenje . Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 55-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzoniku. Pronađena i oduzeta količina droge marihuane je rekordna zapljena droge na otoku Visu”, stoji u priopćenju.

Komentiraj