Na više lokacija u Splitu osvanuli uvredljivi grafiti upućeni gradonačelniku Opari

 

Na zgradi splitske Gradske uprave i na još nekoliko lokacija diljem Splita u petak su osvanuli grafiti neprimjerenog i uvredljivog sadržaja upućeni gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari.

Splitska policija kaže da su rano jutros dobili dojavu da su uvredljivi grafiti ispisani na zgradi gradske uprave, Splićanima poznatije kao zgrada Banovine. Službenici su odlah izašli na teren, a u tijeku su izvidi kako bi se došlo do počinitelja.

“Uvijek sam na prvom mjestu zastupao interese Hajduka. Tako je bilo dosad i tako će biti i ubuduće.

Sva brojna otvorena pitanja koja su do sada opterećivala i opterećuju odnos HNK Hajduk i Hrvatskog nogometnog saveza, trebaju se rješavati, ali izvan konteksta utakmica reprezentacije u Splitu. Reprezentacija je naša i ona nije i ne može biti talac HNS-a s kojim se ne slažem.

Kao i dosad, izražavam razumijevanje za zahtjeve Hajdukovog navijačkog puka i Hajduka za daljnjom normalizacijom odnosa unutar HNS-a, a sve radi transparentnijeg nogometnog natjecanja. Šaranje i uništavanje imovine sigurno nije način niti pridonosi rješavanju nagomilanih problema kojih smo svi svjesni i koje tražimo da se konačno riješe”, komentirao je splitski gradonačelnik za portal Dalmacija Danas.

Komentiraj