Na Velesajmu otvoreni sajmovi Biam i Zavarivanje

Na Zagrebačkom Velesajmu u srijedu su otvoreni 25. Međunarodni sajam alata i alatnih strojeva Biam te 28. Međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite Zavarivanje. Sajmovi su otvoreni do subote, 17. listopada.

Iako je ove godine broj izlagača smanjen zbog koronavirusa, na sajmu su i dalje prisutni svi relevantni predstavnici industrije iz Hrvatske i inozemstva.

Posjetitelji imaju priliku vidjeti najnovija tehnološka dostignuća i inovacije u području računalno upravljanih alatnih strojeva, robotike, materijala za strojnu obradu, procesne opreme u području zavarivanja te proizvode, sredstva i načine primjene optimalne antikorozivne zaštite. Iako je ove godine broj izlagača smanjen zbog koronavirusa, na sajmu su i dalje prisutni svi relevantni predstavnici industrije iz Hrvatske i inozemstva. Osim komercijalnih štandova, na sajmu će sudjelovati i nekomercijalni izlagači, između ostalih, i Hrvatska gospodarska komora koja je partner ovogodišnjega izdanja sajma, izvijestili su iz Hrvatske gospodarske komore.

“Ovakvi sajmovi su iznimno važni jer stavljaju naglasak na industriju koju u Hrvatskoj moramo sustavno jačati ako želimo jako i konkurentno gospodarstvo. HGK Komora Zagreb na svom štandu predstavlja komorske usluge namijenjene članicama, s posebnim naglaskom na Digitalnu komoru – komunikacijsku platformu za poslovne subjekte, javnu upravu i građane te Znakove kvalitete HGK”, kazao je predsjednik HGK Komore Zagreb Vitomir Klasić, dodavši kako će se svi zainteresirani posjetitelji i kupci moći registrirati na Digitalnu komoru i preko nje se povezivati s potencijalnim partnerima iz branše.

Komentiraj