Na ulicama prekrivenim snijegom vozili snowboard, vezali se užetom za automobil

Fabrizio Bensch/REUTERS/PIXSELL

Nakon što padne snijeg počinje vrijeme zimskih radosti. Mnoga djeca i građani tada izlaze u parkove, na šetališta, igrališta, ulice, kako bi uživali u grudanju, izrađivanju snjegovića, šetnji.

Prvi veliki snijeg zamete ulice i prometnice u gradovima i naseljima te se poneki odlučuju na malo izazovniju zabavu. Dvojicu avanturista iz Armenije je gusti snijega potaknuo na neobičan poduhvat. Hrabri sportaš je odlučio proći kroz naselje na snowboradu vozeći se iza terenskog vozila. Čvrsto uže i opuštena vožnja su isprva pružali zabavu, no onda su se pojavili problemi. Jedan dio ceste u gradskom naselju je već bio očišćen, a u jednom trenutku se iza dvojca pojavila i velika ralica. Vrijeme je bilo za kraj vožnje. Malo zimskih radosti nikad ne škodi, ali  izvođenje ovakvog poduhvata može uvijek biti opasno.

Velika količina snijega je privukla sportaše na sličnu avanturu u Seattleu. Strma gradska ulice je bila bez prometa, a njeni stanovnici su se odlučili malo zabaviti prije nego krene čišćenje snijega. Spuštali su se niz brijeg kroz duboki snijeg, a poduhvat su pratili građani na ulici.

Komentiraj