Na ulicama Osijeka osvanula uvredljiva poruka za Šukera i braću Mamić

Nakon što je Hrvatski nogometni savez definitivno potvrdio da će se završnica nogometne sezone odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima, čemu se oštro protivio NK Osijek koji u subotu s Lokomotivom u sklopu posljednjeg kola HT Prve lige igra odlučujuću utakmicu u borbi za drugo mjesto na ljestvice koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka, u Osijeku je osvanula poruka kojom se vrijeđa počanskog građanina tog grada i predsjednika HNS-a Davora Šukera te braću Zdravka i Zorana Mamića.

Na jednom od nadvožnjaka osvanula je poruka koja uz prekriženi znak HNS-a ima sljedeći sadržaj:

“Davor Šuker i braća Mamić
kolektivno nam sišu glavić”

24.07.2020., Osijek – Transparent na nadvoznjaku iznad Vinkovacke ceste o Davoru Sukeru i braci Mamic. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Direktor NK Osijek Igor Galić je još jučer poručio da ja vlada hrvatskog nogometa suprotno stavu stožera civilne zaštite donijela “sramotnu odluku kojom se očituju neki drugi interesi, a nikako nogometni”.

>> Galić: HNS je donio sramotnu odluku

Navijačka skupina Kohorta je pak pozvala sve svoje članove i one kojima je Osijek u srcu da im se u subotu od 17 sati pridruže na druženju u prostorijama udruge nakon čega će se svi zajedno oko 20 sati uputiti prema Gradskom vrtu te će u okolici stadiona dati podršku klubu.

Komentiraj