Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je u petak u vojarni Sv. Nikola u Splitu na tematskom kolegiju Ministarstva obrane gdje je, osim o obrambenom proračunu, bilo riječi i o izmještanju inženjerijske satnije u Vukovar.

Teme kolegija, koji se održava pod predsjedanjem Damira Krstičevića, potpredsjednika Vlade i ministra obrane, su izvršenje obrambenog proračuna za prošlu godinu i plan obrambenog proračuna za 2017.

Uz to, analiziraju se i planiraju prihodi, sustav planiranja, programiranja, izrade i izvršenja obrambenog proračuna, a raspravlja se i o realizaciji i planu javne nabave, kao i o mogućnostima izmještanja inženjerijske satnije u Vukovar, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Komentiraj

FOTO:Goran Stanzl/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.