Na soundtracku filma ‘Elvis’: Eminem, Tame Impala, Doja Cat, Jack White…

Dugoočekivani i najavljivani film o kralju rock’n’rolla Elvisu Prisleyu ‘Elvis’ Baza Luhrmanna pratit će soundtrack sa pjesmama brojnih glazbenih zvijezda.Tako će se na soundtracku za film ‘Elvis’ naći pjesme Eminema, Tame Impala, Doja Cat, Jacka Whitea, Chrisa Isaka, Cee Lo Greena, Diplo, Denzel Curry, Maneskin, Kacey Musgraves itd.

Soundtrack će također uključivati ​​originalne pjesme i snimke samog Presleyja zajedno sa izvedbama njegovih pjesama Austina Butlera koji glumi Elvisa. Cee Lo Green će se pridružiti Eminemu na pjesmi, dok će se Swae Lee i Diplo također ujediniti. Na kompilaciji će se naći i pjesme Chrisa Isaaka, Denzela Curryja, Jazmine Sullivan, Måneskina, Pnaua i drugih.

Među brojnim imenima našla se i Kacey Musgraves, koja je nedavno otkrila da je snimila izvedbu Presleyeve pjesme ‘Can’t Help Falling In Love’. Film i soundtrack najavljeni su pjesmom Doja Cat ‘Vegas’. Datum izlaska soundtracka tek treba biti objavljen, ali sam film bi trebao stići 24. lipnja iako je službena premijera najavljena za 25. svibnja na filmskom festivalu u Cannesu.

Film ‘Elvis’ prati Presleyjev život i karijeru, posebno se fokusirajući na njegov složen odnos s menadžerom pukovnikom Tomom Parkerom, kojeg glumi Tom Hanks. Prema službenom sinopsisu, film zadire u složenu dinamiku para tijekom dva desetljeća, od Presleyjeva uspona do slave njegove zvijezde bez presedana, u pozadini evoluirajućeg kulturnog krajolika i gubitka nevinosti u Americi.

Elvisova kći, Lisa Marie Presley, oglasila se na društvenim mrežama kako bi pohvalila film, rekavši da ga je vidjela dvaput. “Dopustite mi da vam kažem da je to ništa manje nego spektakularno. Apsolutno izvrsno. Austin Butler je lijepo utjelovio srce i dušu mog oca.“

 

 

Komentiraj