Na sondtracku ‘Kralja lavova’ sve pjesme iz originala i jedna nova Eltona Johna

Ovih je dana objavljen popis pjesama koje će se naći na soundtracku remakea ‘Kralja lavova’. Na soundtracku će se naći sve pjesme iz originalnog Disneyjevog animiranog filma, ali i nova pjesma ‘Never Too Late’, koju su zajednički napisali Elton John i Tim Rice, a otpjevao ju je sam Elton John uz pomoć afričkog zbora.

Čini se kako će britanski pjevač imati velike šanse za osvajanje Oscara za najbolju pjesmu na sljedećem izboru, jer osim ove u konkurenciji će zasigurno biti i ‘(I’m Gonna) Love Me Again’ napisana za film ‘Rocketman’ o njegovom životu.

Iako su prva izvješća govorila da će se u remakeu ‘Kralja lavova’ naći samo četiri pjesme iz animiranog filma, popis pokazuje da su sve pjesme uključene u film, piše Independent.

Pjesmu ‘Be Prepared’ izest će Chiwetel Ejiofor, koji će posuditi glas Scaru, ali u ‘verziji 2019’, što bi moglo značiti da će pjesma u sebi donijeti i neke preinake. Slavna Beyoncé, koja je posudila glas Nali zasada se nalazi na popisu sa samo jednom pjesmom – ‘Can You Feel the Love Tonight’, a prema pisanju američkih medija, mogla bi se pojaviti u još od nekih pjesama.

Četiri pjesme sa soundtracka producirao je Pharrell Williams. Dugoočekivani remake ‘Kralja lavova’ u američka kina stiže 19. srpnja.

Trailer pogledajte OVDJE.

Komentiraj