Na slobodu pušten mladić koji je gledao kako Tin ubija majku

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Osamnaestogodišnjak i dvadesetogodišnjak na čiju je rođendansku zabavu Tin Šunjerga otišao nakon ubojstva roditelja pušteni su na slobodu nakon što su u utorak popodne ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, potvrdio je odvjetnik 18-godišnjaka Branimir Zmijanović, piše Šibenik.in.

Sva trojica momaka koja su znala za stravično ubojstvo koje je počinio Tin Šunjerga tako će se braniti sa slobode, budući da je 17-godišnjak pušten još u ponedjeljak. Tereti ih se za kazneno djelo neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela. Da su saznanja o tragičnim događajima u Čistoj Velikoj prijavili policiji, bio bi uvelike olakšan pronalazak počinitelja, a život 45-godišnjeg Marina Šunjerge možda bi bio spašen.

18-godišnjak na čiju se rođendansku zabavu u vodičkom zaleđu Tin Šunjerga zaputio u subotu navečer nakon što je pištoljem ubio majku i oca je, uvjetno rečeno, u ‘najboljem položaju’ od sve trojice.

“On ima najmanje saznanja o tome što se dogodilo, a nije reagirao kako zakon nalaže jer nije mogao vjerovati da je nešto takvo uopće moguće počiniti”, kazao je njegov odvjetnik Branimir Zmijanović dodavši da je mladić čak potjerao Šunjergu sa svoje rođendanske zabave nakon što je ovaj ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u zrak.

Komentiraj