Na Poljudu posljednji ‘najveći derbi’ sezone, evo gdje ga možete gledati

Nogometaši Hajduka i Dinama u srijedu na Poljudu igraju posljednji derbi sezone, zaostali susret 22. kola HNL-a.

Hajduku su bodovi protiv Dinama važni u borbi za Europu, dok je Dinamo malo opušteniji s obzirom na to da su na korak od obrane naslova prvaka. Posljednji susret ove su dvije momčadi odigrale prije deset dana na Maksimiru, a Dinamo je slavio s 2:0.

“Mislim da se moramo drugačije taktički postaviti. Imamo izostanke u obrani koji iziskuju da tražimo drugačiji način igre. Vjerujem da Dinamo neće mijenjati principe igre. Mislim da ovaj derbi nikad nije obična utakmica, ali što se tiče karaktera i motivacije, tu se vrlo malo mijenja. U nekim utakmicama često ne treba mnogo, dovoljan je tek neki detalj i vjera u sebe. Nadam se da ćemo našim zalaganjem, voljom i karakterom pronaći te dobre stvari”, rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani i dodao da je Dinamo odlično organizirana momčad koja dobro stoji na terenu.

S druge strane, trener Dinama Damir Krznar kaže da su si uoči gostovanja u Splitu stvorili relativno komootnu situaciju. “Šest bodova prednosti, pet utakmica imamo još… Mislim da je to izuzetno dobra situacija, što se tiče nekakvog psihološkog stanja, idemo u Split totalno rasterećeni, ali s velikom željom i voljom da već tamo prvenstvo učinimo izvjesnim po pitanju prvog mjesta”, poručio je Krznar.

Susret na Poljudu počinje u 18 sati, a možete ga pogledati na kanalu AreneSport 3.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentiraj