Na norijadi u Zagrebu teško ozlijeđene dvije osobe, policija objavila detalje

Policija nije zabilježila niti jedan događaj koji bi u većoj mjeri narušio osjećaj sigurnosti građana tijekom obilježavanja Dana maturanata, izvijestili su iz PU zagrebačke u subotu.

Priopćenje policije prenosimo u cjelosti.

“Jučer, 26. svibnja od 11 do 20.40 sati na prostoru Trga bana Josipa Jelačića i Bundeka održana je tradicionalna proslava ‘Dan zagrebačkih maturanata’. Policijski službenici postupali su prema jednoj osobi prema kojoj su uporabljena sredstva prisile zbog sprečavanja bijega osobe koju treba privesti na kriminalističko istraživanje. Tijekom proslave, dvije osobe su teško ozlijeđene, a jedna lakše.

Nadalje, u sklopu cijele proslave Dana maturanata, nisu zabilježena oštećenja imovine građana.

Tijekom okupljanja na prostoru Bundeka iza 17 sati, nakon zaprimljene dojave o sukobu nekoliko maturanata, policijski službenici postupali su prema 21-godišnjaku kojeg su priveli u službene prostorije policije. U sukobu su dvojica mladića starosti 19 godina ozlijeđena te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je kasnije utvrđeno kako je jedan od njih teško ozlijeđen, a drugi lakše. Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Iza 20 sati u Ulici Dragutina Tadijanovića Gavrana, u sukobu nekoliko nepoznati osoba teško je ozlijeđen maloljetnik kojem je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice”, navode iz PUZ-a.

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner