Na Krku nestao Stjepan Andrašić, bivši novinar i urednik Večernjeg lista. S njime je crni pas, obitelj moli pomoć

Ako vidite ovoga gospodina ili psa koji odgovaraju opisu ili u slučaju bilo kakvih informacija, zabrinuta obitelj moli da hitno nazovete 098 450 040

Jučer je nestao Stjepan Andrašić (81), koji pati od demencije. Ujutro je s crnim psom, koji na ogrlici ima naveden kontaktni broj člana obitelji, krenuo u šetnju u gradu Krku. Najvjerojatnije je pas još uvijek s njim jer su nerazdvojni, piše Novi list.

Prijepodnevna šetnja Stjepanova je dnevna rutina, no za razliku od nekoliko prošlih godina, jučer se nije vratio kući, a mobitel koji služi i za precizno lociranje mu se isključio.

Kako policijski pravilnik nalaže da se osoba smatra nestalom tek nakon 24-satnog perioda bez kontakta, Stjepana su tijekom jučerašnjeg dana pa sve do danas tražili isključivo obitelj i prijatelji, no potraga je bila bezuspješna..

Nosi gumene čizme, crne hlače i maslinasti prsluk

Jedina informacija je da je oko 17 sati viđen kod benzinske postaje Ine na Šetalištu svetog Bernardina 8, kod centra grada. Kada je izašao iz kuće nosio je tamne gumene čizme, crne hlače, kariranu košulju i maslinasti prsluk bez rukava.

Ako vidite muškarca ili psa koji odgovaraju opisu ili u slučaju da imate bilo kakve informacije, obitelj moli da hitno nazovete 098 450 040.

Andrašić je radio kao novinar i od 1983. do 1990. godine je bio glavni urednik Večernjeg lista.

Komentiraj